Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

De krav, storrumskontorer stiller til planlægningen, adskiller sig tydeligt fra de krav, enkeltmandskontorer stiller. Det har naturligvis også konsekvenser for planlægningen af det tekniske bygningsudstyr. Med vores fleksible udstyr finder du det passende anlæg til alle rum.

Alt efter rummets størrelse og senere antal medarbejdere stiller det forskellige krav til varme-, køle- og ventilationsudstyret i kontor- og administrationsbygninger. Især ved storrumskontorer er det meget vigtigt ikke blot at anvende de rigtige komponenter, men også at tilpasse dem således i rummet, at der sikres et optimalt klima helt ud i de fjerneste hjørner af kontoret.

 

I den forbindelse er det vigtigt at huske på velbefindendet på de enkelte arbejdspladser – det fremmer arbejdsklimaet. Ud over luftkvaliteten og temperaturen i lokalerne har også luftføringen og -fordelingen stor betydning.

 

Også antallet af medarbejdere i et kontor samt typen af kontorudstyr spiller her en afgørende rolle: Varme-, køle- og ventilationssystemet skal dimensioneres korrekt i henhold til den interne belastning.

 

Derudover tilbyder vi dig efter ønske den særlige service at simulere de givne rumforhold i vores eget forsknings- og udviklingscenter, så du kan kontrollere de specifikke forhold og eventuelt tilpasse aggregaterne.

 

Takket være vores mangeårige erfaring med fleksibel indretning af kontorbygninger kan vi give dig omfattende rådgivning og støtte. Ønsker du yderligere oplysninger? Vores team står gerne til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål.