Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Individuelle specialfremstillinger til usædvanlige ønsker - en perfekt tilpasning til de bygningsmæssige forhold.

Arkitekter og bygherrer stiller ud over de generelle krav også særlige krav til anlægskomponenternes design, materialer, farver og former i kontor- og administrationsbygninger. I sådanne ekstraordinære situationer er vi den kompetente samarbejdspartner.

 

I et tæt samarbejde med andre håndværkere kan der realiseres specialkonstruktioner, som f.eks. beklædninger af træ eller individuelt fremstillede brystningsbeklædninger. Hvis der er behov for det, hjælper vi gerne den udførende virksomhed med egne montører på stedet.

 

Et andet aspekt af det, vi tilbyder, er den individuelle tilpasning af aggregaterne til de bygningsmæssige forhold. Dertil hører eksempelvis måltagning på stedet eller den millimeterpræcise fremstilling af aggregatkomponenterne. Vores produkter kan visuelt integreres i facaden – i mange forskellige farver, former og materialer (f.eks. metal). Med vores hjælp kan du løse selv de mest komplicerede tilfælde og imponere dine bygherrer.

 

Vi producerer på forespørgsel den perfekte pendant til ethvert krav og forener således arkitekternes ønsker med dine tekniske krav. På den måde kan vi tilbyde præcist tilpassede projektløsninger, hvormed du kan gøre dine ordregivere fuldt ud tilfredse. De bedste forudsætninger for tilfredse kunder.

 

Kontakt os, så vi kan finde en specialløsning til lige netop dit projekt.