Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Vi har gennem flere årtier tilegnet os omfattende knowhow inden for forretningskæder. Den viden gør vi gerne brug af, så du kan få succes!

I referencerne kan du se, at indstiller os på forholdene på stedet fra sag til sag og finder optimale løsninger på alle krav til varme-, køle- og ventilationstekniske aggregater. Vores erfarne fagafdeling med 15 medarbejdere har indtil dato udstyret mere end 17.000 filialer i Europa. De fleksible muligheder for udformning af rummene er et vigtigt aspekt for at kunne overbevise brugerne.

 

Vores referencer viser tydeligt, hvordan de tekniske anlæg visuelt tilpasser sig rummene og samtidig giver den nødvendige sikkerhed. Vores produkter er ikke blot effektive, de tilpasser sig også optimalt til de lokale forhold og bliver ét med deres omgivelser.

 

Som ekstra service etablerer vi gerne kontakt mellem dig og kontaktpersonerne hos vores referenceprojekter. På den måde har du og dine kunder mulighed for at få et personligt indtryk af kvaliteten af vores arbejde. Vi kan måske endda give dig mulighed for at besigtige de allerede realiserede projekter på stedet. Du skal blot kontakte os, så gør vi alt for at give dig et så omfattende indblik i vores arbejde som muligt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger? Så klik her og få et overblik over vores referencer ved hjælp af yderligere projektspecifikke oplysninger og fotos