Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Bygninger til forretningskæder skal oftest opføres i løbet af ekstrem kort tid. Takket være vores mange års erfaring kender vi de typiske problemer og er forberedt på dem. Vi rådgiver dig hurtigt og kompetent og giver dig gode råd til yderligere tidsbesparende tiltag.

Mange bygherrer, investorer og også forretningskæderne selv kræver ofte, at markeder og forretningslokaler bliver bygget i løbet af meget kort tid, hvilket i næsten alle tilfælde fører til et tilsvarende tidspres hos planlæggere og håndværkere.

 

Tidsmæssige forsinkelser er ofte forbundet med store omkostninger, da afleveringstidspunkter er kontraktligt reguleret. Hvis et byggeprojekt ikke kan afsluttes til tiden, må man i reglen regne med store bøder.

 

Hvis dette skal undgås, er en komplet og faglig korrekt planlægning uundgåelig. Det hjælper vi dig med!

 

Takket være vores store erfaring inden for byggeri af forretningskæder kan vi i forbindelse med rådgivningen hurtigt udpege de individuelle krav til planlægningen og støtte dig lige præcis der, hvor det er nødvendigt, for at du uden problemer kan overholde den stramme tidsplan.

 

Vores rådgivning rækker lige fra afklaring af typiske overordnede faglige problemer til individuelle løsningsforslag, som vi udarbejder for dig. Derudover kan du spare yderligere tid som følge af vores korte leveringsfrister.

 

Du vil se: Vi gør alt, for at du kan afslutte dit projekt i tide og i topkvalitet. Kontakt os!