Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Kirkepersonale og museumsfolk har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter på trods af den høje kvalitet og de omfattende funktioner er lette af forstå og intuitive at betjene.

Det er meget forskellige personer med mange forskellige forudsætninger, som typisk står for betjening og regulering af varme-, køle- og ventilationsaggregater i kirker og andre historiske bygninger. Det rækker lige fra kirketjenere, præster eller museumsledere uden de store tekniske forudsætninger, som står for den daglige brug, over varmemestre til direkte teknisk uddannet personale.

 

Da det ofte er de mindre teknisk kyndige brugergrupper, der står for den daglige håndtering af varme-, køle- og ventilationsaggregaterne, er en enkel og intuitiv betjening af stor betydning.

 

Vores produkter kan betjenes intuitivt, så også sådanne brugere let kan udføre og tilpasse de nødvendige indstillinger og dermed ikke skal spilde en masse tid med betjening af vores varme-, køle- og ventilationsanlæg.

 

Med vores kvalitetsprodukter tilbyder vi dig en mulighed for at tilpasse varme-, køle- og ventilationsløsningerne til de forskellige brugergruppers individuelle behov og således imponere med stor brugervenlighed.

 

Du kan derfor regne med, at slutbrugerne og dermed også dine bygherrer vil være fuldt ud tilfredse. Dermed får du også de bedste betingelser for yderligere opgaver.