Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Takket være vores mange års erfaring med planlægning og udførelse af daginstitutioner og skoler har vi allerede indsamlet stor knowhow inden for dette område. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.

I referencerne kan du se, at vi indstiller os på forholdene på stedet fra opgave til opgave og finder optimale løsninger på alle krav til varme-, køle- og ventilationstekniske aggregater.

 

Især ved dagsinstitutioner og skoler er det vigtigt, at du kan fremvise relevante referencer, da kunderne her ofte har en tendens til selv at kontrollere disse.

 

Vores referencer viser tydeligt, hvordan de varme-, køle- og ventilationstekniske aggregater visuelt tilpasser sig rummene og samtidig sørger for den nødvendige sikkerhed. Vores produkter er ikke blot effektive, de tilpasser sig også optimalt til de lokale forhold og bliver ét med deres omgivelser.

 

For at du og din kunde kan få et indtryk af kvaliteten af vores arbejde, vil vi som ekstra service gerne etablere kontakt mellem dig og kontaktpersonerne hos vores referenceprojekter, og endda give dig mulighed for efter ønske at besigtige de allerede realiserede projekter, så du kan vurdere anlæggene på stedet.

 

Har vi gjort dig nysgerrig? Få et overblik over vores referencer ved hjælp af flere projektspecifikke oplysninger og fotos.