Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

I lager- og logistikbygninger bør man ikke spilde værdifuld plads på en uhensigtsmæssig placering af varme- eller ventilationssystemerne. Derfor kan du i vores produktsortiment altid finde det passende udstyr til dit projekt.

Netop ved bygninger på størrelse med lager- og logistikbygninger er en effektiv udnyttelse af det begrænsede grundareal af meget stor betydning.

 

Disse haller har ofte ekstra højt til loftet – fra tre til over tyve meter. Den plads skal udnyttes optimalt! Derudover har disse store loftshøjder særlig indflydelse på opvarmningen, hvilket absolut bør medtænkes i planlægningen.

 

Hos Kampmann ved vi, hvad det er vigtigt at være opmærksom på ved planlægningen af det tekniske bygningsudstyr i disse haller – alt efter lokalernes konkrete anvendelsesformål. Og vi har de passende komponenter til dit behov – pladsbesparende og effektive.

 

Vores produktsortiment indeholder et stort udvalg af specielt udviklede systemkomponenter, som opfylder alle krav til mange forskellige forhold. På den måde får du den passende løsning til netop din hal! Vores kompetente team står gerne til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål.