Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

De særlige krav, der stilles til sports- og ridehaller, betyder, at der er behov for en særlig rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Vi hjælper dig, og som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.

Hvis håndværkerne ikke vejledes korrekt under udførelsen og monteringen, kan dette medføre forskellige problemer. Vi lader det ikke komme så langt!


Takket være mange års erfaring fra tidligere projekter inden for dette område og den dermed forbundne faglige kompetence kan vi tilbyde landsdækkende rådgivning i alle projektets faser. Vores rådgivning omfatter forskellige ydelser, som er skræddersyet til lige netop dine behov:

 

  • Rådgivende samtaler med arkitekter og bygherrer til drøftelse af tekniske og designmæssige løsningsforslag
  • Levering af prøveaggregater til installation og besigtigelse i prøverum
  • Individuel tilpasning af aggregaterne til de lokale forhold – f.eks. ved hjælp af tilpassede længder og en optimeret styring af vandet i varmesystemet
  • Præcis tilpasning af de leverede produkter takket være forudgående opmåling
  • Hjælp til håndværkerne før og under monteringen af et monteringsteam for strålevarmepaneler fra Kampmann
  • Rådgivning på stedet til håndværkerne (eftersalgsservice)

 

Som direkte kontakt for dine håndværkere i alle spørgsmål om montering og installation kan vi hjælpe og aflaste dig ved de mange forskellige problemstillinger og spørgsmål. Vi tager os af de forskellige problemer og sørger for, at du slipper for at tænke på dem.