Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Bygningsstrukturerne i opholdsrum og udestuer følger oftest ikke noget ensartet mønster. Ved behov kan vi med vores fleksible specialfremstillede produkter levere det passende produkt til selv meget usædvanlige ønsker.

Alle bygherrer har individuelle forestillinger om deres egne fire vægge. Derfor kan arkitekturen i det private byggeri antage ekstravagante former og farver. Til disse eksklusive projekter indeholder vores alsidige og fleksible produktsortiment masser af komponenter, der kan tilpasses de givne forhold.

 

Vores specialfremstillede produkter kan takket være deres mål tilpasses til rummene og visuelt integreres i disse. På forespørgsel er det ligeledes muligt at forarbejde forskellige overfladematerialer, så du med vores hjælp kan finde visuelt og funktionelt perfekte løsninger til dine kunder.

 

Takket være det store udvalg af produkter, der kan tilpasses individuelt, samt vores mange års erfaring med specialløsninger til opholdsrum og udestuer er vi din kompetente partner, når det handler om at træffe de rigtige produktvalg også til mere usædvanlige byggestile. Vores team rådgiver dig gerne.