BIM-data for kanalkonvektorerne Katherm NK og Katherm QK

Download gratis nu

Siden for nylig er der også BIM-data (Building Information Modeling) til rådighed til download for Kampmanns kanalkonvektorer Katherm NK og Katherm QK.

 

Yderligere produktmodeller følger senere.

 

 

 

Brug produktmodellerne inkl. dimensioner og alle

nødvendige tekniske specifikationer til et BIM-kompatibelt udkast!

Download gratis nu: http://magicloud.com/M/kampmann

 

Download BIM data

 

Building Information Modeling (BIM)

Begrebet Building Information Modeling beskriver en planlægningsmetode inden for byggebranchen, hvor målet er at samle alle projektrelaterede informationer centralt (kilde: BIM-Leitfaden für Deutschland). I lande som USA og Storbritannien og i Skandinavien er BIM allerede en standardmetode inden for projektafvikling. Internationalt agerende virksomheder er derfor nødt til at forholde sig til BIM og stille de nødvendige data til rådighed.

 

Fordele ved BIM

Den største fordel ved BIM er den store mængde bygnings- og produktoplysninger, som er åbent tilgængelige og kan anvendes af mange. Ved hjælp af denne komplekse informationstæthed kan deltagerne i projektet opnå en højere grad af sikkerhed i forhold til planlægning, tidsplan og budgetoverholdelse. Forskellige datakilder kan linkes bedre, informationer kan overføres mere målrettet, og beregninger kan udføres mere præcist.

 

Produktmodeller til AutoCAD, Revit og MagiCAD

Produktmodellerne er til rådighed for brugere af AutoCAD, Revit og MagiCAD. For at gøre BIM-dataene tilgængelige benytter Kampmann GmbH sig af MagicCloud, som er en (data-)platform fra den finske virksomhed Progman Oy. Virksomheden er kendt for sin BIM-software MagiCAD, en markedsførende TGA-planlægningssoftware, som er en af de mest benyttede BIM-løsninger inden for bygningsteknik.

 

 

Ud over BIM-dataene stiller vi naturligvis stadig vores 2D-tegninger til rådighed i DXF/DWG-format:

 

Download CAD drawings