Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Daginstitutioner og skoler

Daginstitutioner og skoler

Indlæringsglæde i et godt klima, takket være vores løsninger.

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S

Sikkerhed og forebyggelse af ulykker

 

Referencer

Hjælp til overholdelse af de gældende bestemmelser

 

Kvalitet og erfaring lønner sig

Ved planlægningen af daginstitutioner og skoler er sikkerhed og forebyggelse af ulykker områder, der i særlig grad skal tages hensyn til. Vi kender de relevante bestemmelser, specifikationer og sikkerhedsfaktorer og giver dig kompetent rådgivning i alle spørgsmål.Ved planlægningen af daginstitutioner og skoler er sikkerhed og forebyggelse af ulykker områder, der i særlig grad skal tages hensyn til. Vi kender de relevante bestemmelser, specifikationer og sikkerhedsfaktorer og giver dig kompetent rådgivning i alle spørgsmål.
Ved planlægningen af daginstitutioner og skoler er sikkerhed og forebyggelse af ulykker områder, der i særlig grad skal tages hensyn til. Vi kender de relevante bestemmelser, specifikationer og sikkerhedsfaktorer og giver dig kompetent rådgivning i alle spørgsmål.
 
Takket være vores mange års erfaring med planlægning og udførelse af daginstitutioner og skoler har vi allerede indsamlet stor knowhow inden for dette område. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.Takket være vores mange års erfaring med planlægning og udførelse af daginstitutioner og skoler har vi allerede indsamlet stor knowhow inden for dette område. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.
Takket være vores mange års erfaring med planlægning og udførelse af daginstitutioner og skoler har vi allerede indsamlet stor knowhow inden for dette område. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.

Aktuelle bestemmelser

 

Nødvendigheden af ventilationssystemer

Omfattende rådgivning i forbindelse med landespecifikke bestemmelser

 

Hjælp med de nødvendige argumenter

Ved planlægning af daginstitutioner og skoler står sikkerheden for gæsterne, medarbejderne og miljøet i højsædet. Her skal der tages hensyn til en lang række aktuelle love, forordninger, standarder og direktiver. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.Ved planlægning af daginstitutioner og skoler står sikkerheden for gæsterne, medarbejderne og miljøet i højsædet. Her skal der tages hensyn til en lang række aktuelle love, forordninger, standarder og direktiver. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.
Ved planlægning af daginstitutioner og skoler står sikkerheden for gæsterne, medarbejderne og miljøet i højsædet. Her skal der tages hensyn til en lang række aktuelle love, forordninger, standarder og direktiver. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.
 
Byggeriet af daginstitutioner og skoler er oftest bundet til et fast budget. Vi hjælper dig med de nødvendige argumenter over for de beslutningstagende instanser med henblik på eftermontering eller opgradering af varme-, køle- og ventilationsanlæggene i dit byggeprojekt.Byggeriet af daginstitutioner og skoler er oftest bundet til et fast budget. Vi hjælper dig med de nødvendige argumenter over for de beslutningstagende instanser med henblik på eftermontering eller opgradering af varme-, køle- og ventilationsanlæggene i dit byggeprojekt.
Byggeriet af daginstitutioner og skoler er oftest bundet til et fast budget. Vi hjælper dig med de nødvendige argumenter over for de beslutningstagende instanser med henblik på eftermontering eller opgradering af varme-, køle- og ventilationsanlæggene i dit byggeprojekt.

Enkel betjening

 

Beregning af omkostningseffektivitet

IIntuitiv håndtering også for uerfarne brugere

 

Lettelse af arbejdet som følge af kompetent rådgivning

Lærere og pædagoger har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter ud over den høje kvalitet og de omfattende funktioner også er kendetegnet ved at være let forståelige og intuitive at betjene.Lærere og pædagoger har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter ud over den høje kvalitet og de omfattende funktioner også er kendetegnet ved at være let forståelige og intuitive at betjene.
Lærere og pædagoger har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter ud over den høje kvalitet og de omfattende funktioner også er kendetegnet ved at være let forståelige og intuitive at betjene.
 
Ved byggeri af statsligt finansierede faciliteter som daginstitutioner og skoler lægges særlig stor vægt på omkostningseffektivitet. De skal planlægges effektivt og samtidig prisbilligt. Vi hjælper dig med at tage højde for dette aspekt.Ved byggeri af statsligt finansierede faciliteter som daginstitutioner og skoler lægges særlig stor vægt på omkostningseffektivitet. De skal planlægges effektivt og samtidig prisbilligt. Vi hjælper dig med at tage højde for dette aspekt.
Ved byggeri af statsligt finansierede faciliteter som daginstitutioner og skoler lægges særlig stor vægt på omkostningseffektivitet. De skal planlægges effektivt og samtidig prisbilligt. Vi hjælper dig med at tage højde for dette aspekt.

Downloads

 

Vores produkter til dit projekt

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet

 

Til enhver løsning tilbyder Kampmann de passende produkter