Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Erhvervs- og industribygninger

Erhvervs- og industribygninger

Skræddersyede løsninger tilpasset dine særlige krav til bygningen.

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S

Skelnen ud fra anvendelsesformål

 

Teknisk dokumentation

Optimal udnyttelse af alle haltyper

 

Omfattende dokumenter giver størst mulig aflastning

Da hallerne udnyttes forskelligt, stilles der mange forskellige krav til det tekniske bygningsudstyr. Vi finder passende produktløsninger til dig.Da hallerne udnyttes forskelligt, stilles der mange forskellige krav til det tekniske bygningsudstyr. Vi finder passende produktløsninger til dig.
Da hallerne udnyttes forskelligt, stilles der mange forskellige krav til det tekniske bygningsudstyr. Vi finder passende produktløsninger til dig.
 
Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi desuden efter ønske masser af dokumentation til rådighed til dit byggeprojekt, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi desuden efter ønske masser af dokumentation til rådighed til dit byggeprojekt, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.
Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi desuden efter ønske masser af dokumentation til rådighed til dit byggeprojekt, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.

Energieffektivitet

 

Udførelsesplaner og forbindelsesvarianter

Energibesparende systemer til økonomisk fordelagtige løsninger

 

Placeringskoncepter ud fra bygningsspecifikationer

Nu om dage er der særligt fokus på energieffektivitet ved al planlægning – især ved dyrt byggeri som erhvervs- og industribygninger. Vores knowhow hjælper dig ved planlægningen af et energibesparende varme-, køle- og ventilationssystem.Nu om dage er der særligt fokus på energieffektivitet ved al planlægning – især ved dyrt byggeri som erhvervs- og industribygninger. Vores knowhow hjælper dig ved planlægningen af et energibesparende varme-, køle- og ventilationssystem.
Nu om dage er der særligt fokus på energieffektivitet ved al planlægning – især ved dyrt byggeri som erhvervs- og industribygninger. Vores knowhow hjælper dig ved planlægningen af et energibesparende varme-, køle- og ventilationssystem.
 
Placeringen resp. anbringelsen af varme-, køle- og ventilationssystemerne afhænger i høj grad af bygningens dimensioner og udstyr. Vi stiller objektspecifikke udførelsesplaner og forbindelsesvarianter til rådighed for at lette og perfektionere planlægningen for dig.Placeringen resp. anbringelsen af varme-, køle- og ventilationssystemerne afhænger i høj grad af bygningens dimensioner og udstyr. Vi stiller objektspecifikke udførelsesplaner og forbindelsesvarianter til rådighed for at lette og perfektionere planlægningen for dig.
Placeringen resp. anbringelsen af varme-, køle- og ventilationssystemerne afhænger i høj grad af bygningens dimensioner og udstyr. Vi stiller objektspecifikke udførelsesplaner og forbindelsesvarianter til rådighed for at lette og perfektionere planlægningen for dig.

Maskinudstyr

 

Omkostningsoptimering

Skræddersyede løsninger til enhver belastningsintensitet

 

Høj udnyttelsesgrad og lave omkostninger

Alt efter maskinudstyret i hallerne er der meget forskellige faktorer, der er af afgørende betydning for en effektiv og individuelt tilpasset varme-, køle- og ventilationsplanlægning. Kampmann kender dem alle og hjælper dig med skræddersyede løsninger.Alt efter maskinudstyret i hallerne er der meget forskellige faktorer, der er af afgørende betydning for en effektiv og individuelt tilpasset varme-, køle- og ventilationsplanlægning. Kampmann kender dem alle og hjælper dig med skræddersyede løsninger.
Alt efter maskinudstyret i hallerne er der meget forskellige faktorer, der er af afgørende betydning for en effektiv og individuelt tilpasset varme-, køle- og ventilationsplanlægning. Kampmann kender dem alle og hjælper dig med skræddersyede løsninger.
 
På grund af de store haller er omkostningseffektivitet et yderst vigtigt punkt i forbindelse med erhvervs- og industribygninger. Vi er din neutrale rådgiver, som ved hjælp af transparente omkostningsoversigter gør arbejdet lettere for dig.På grund af de store haller er omkostningseffektivitet et yderst vigtigt punkt i forbindelse med erhvervs- og industribygninger. Vi er din neutrale rådgiver, som ved hjælp af transparente omkostningsoversigter gør arbejdet lettere for dig.
På grund af de store haller er omkostningseffektivitet et yderst vigtigt punkt i forbindelse med erhvervs- og industribygninger. Vi er din neutrale rådgiver, som ved hjælp af transparente omkostningsoversigter gør arbejdet lettere for dig.

Rådgivning på stedet

 

Beregning af omkostningseffektivitet

Hjælp gennem landsdækkende service i form af rådgivning på stedet

 

Lettelse af arbejdet som følge af kompetent rådgivning

Erhvervs- og industribygningernes kompleksitet kræver en stor rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.Erhvervs- og industribygningernes kompleksitet kræver en stor rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.
Erhvervs- og industribygningernes kompleksitet kræver en stor rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.
 
Der er altid fokus på omkostningseffektiviteten ved store byggeprojekter som erhvervs- og industribyggeri, da disse skal planlægges så effektivt som muligt. Vi stiller de nødvendige detaljerede oplysninger til rådighed.Der er altid fokus på omkostningseffektiviteten ved store byggeprojekter som erhvervs- og industribyggeri, da disse skal planlægges så effektivt som muligt. Vi stiller de nødvendige detaljerede oplysninger til rådighed.
Der er altid fokus på omkostningseffektiviteten ved store byggeprojekter som erhvervs- og industribyggeri, da disse skal planlægges så effektivt som muligt. Vi stiller de nødvendige detaljerede oplysninger til rådighed.

Downloads

 

Vores produkter til dit projekt

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet

 

Til enhver løsning tilbyder Kampmann de passende produkter