Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Handelskæder

Handelskæder

Den særlige indkøbsoplevelse ved hjælp af individuelle løsninger!

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S

GreenBuilding

 

Referencer

Energimæssigt optimerede bygningskoncepter med certifikat

 

Få øjnene op for dine mange muligheder

Brugen af energieffektive systemer belønnes! Som den første tyske producent med titlen ”Endorser in GreenBuilding” støtter vi dig ved udarbejdelsen af en bæredygtig, økonomisk løsning til dit byggeprojekt – på den måde vil også din bygning kunne smykke sig med det eftertragtede GreenBuilding-certifikat.Brugen af energieffektive systemer belønnes! Som den første tyske producent med titlen ”Endorser in GreenBuilding” støtter vi dig ved udarbejdelsen af en bæredygtig, økonomisk løsning til dit byggeprojekt – på den måde vil også din bygning kunne smykke sig med det eftertragtede GreenBuilding-certifikat.
Brugen af energieffektive systemer belønnes! Som den første tyske producent med titlen ”Endorser in GreenBuilding” støtter vi dig ved udarbejdelsen af en bæredygtig, økonomisk løsning til dit byggeprojekt – på den måde vil også din bygning kunne smykke sig med det eftertragtede GreenBuilding-certifikat.
 
Vi har gennem flere årtier tilegnet os omfattende knowhow inden for forretningskæder. Den viden gør vi gerne brug af, så du kan få succes!Vi har gennem flere årtier tilegnet os omfattende knowhow inden for forretningskæder. Den viden gør vi gerne brug af, så du kan få succes!
Vi har gennem flere årtier tilegnet os omfattende knowhow inden for forretningskæder. Den viden gør vi gerne brug af, så du kan få succes!

Teknisk dokumentation

 

Tidspres?

Omfattende dokumenter giver størst mulig aflastning

 

Aflevering til tiden takket være kompetent støtte

Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.
Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.
 
Bygninger til forretningskæder skal oftest opføres i løbet af ekstrem kort tid. Takket være vores mange års erfaring kender vi de typiske problemer og er forberedt på dem. Vi rådgiver dig hurtigt og kompetent og giver dig gode råd til yderligere tidsbesparende tiltag.Bygninger til forretningskæder skal oftest opføres i løbet af ekstrem kort tid. Takket være vores mange års erfaring kender vi de typiske problemer og er forberedt på dem. Vi rådgiver dig hurtigt og kompetent og giver dig gode råd til yderligere tidsbesparende tiltag.
Bygninger til forretningskæder skal oftest opføres i løbet af ekstrem kort tid. Takket være vores mange års erfaring kender vi de typiske problemer og er forberedt på dem. Vi rådgiver dig hurtigt og kompetent og giver dig gode råd til yderligere tidsbesparende tiltag.

Aktuelle bestemmelser

 

ALL-IN-pakke

Omfattende rådgivning i forbindelse med landespecifikke bestemmelser

 

Reguleringsteknik med grænseflader til energistyringssystemer

Ved planlægningen af forretningskæder indtager sikkerheden for mennesker og miljø en helt særlig position. For at kunne opfylde sikkerheden er der et stort antal aktuelle love, standarder og retningslinjer, der skal overholdes. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.Ved planlægningen af forretningskæder indtager sikkerheden for mennesker og miljø en helt særlig position. For at kunne opfylde sikkerheden er der et stort antal aktuelle love, standarder og retningslinjer, der skal overholdes. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.
Ved planlægningen af forretningskæder indtager sikkerheden for mennesker og miljø en helt særlig position. For at kunne opfylde sikkerheden er der et stort antal aktuelle love, standarder og retningslinjer, der skal overholdes. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.
 
Ved planlægningen af forretningskæder er det en absolut nødvendighed allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.Ved planlægningen af forretningskæder er det en absolut nødvendighed allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.
Ved planlægningen af forretningskæder er det en absolut nødvendighed allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.

Funktionsområder

 

Indeklima

Differentiering af de forskellige krav

 

En behagelig atmosfære for kunder og medarbejdere

De enkelte funktionsområder i rummene i forretningskæder stiller meget forskellige krav, som du som planlægger skal betragte hver for sig. Takket være vores omfattende knowhow har vi den perfekte løsning til hvert enkelt rum.De enkelte funktionsområder i rummene i forretningskæder stiller meget forskellige krav, som du som planlægger skal betragte hver for sig. Takket være vores omfattende knowhow har vi den perfekte løsning til hvert enkelt rum.
De enkelte funktionsområder i rummene i forretningskæder stiller meget forskellige krav, som du som planlægger skal betragte hver for sig. Takket være vores omfattende knowhow har vi den perfekte løsning til hvert enkelt rum.
 
I forretningskæder spiller kundernes (og medarbejdernes) velvære en meget stor rolle. Dette påvirkes i høj grad af det generelle indeklima. Vi hjælper dig med at finde en behagelig løsning.I forretningskæder spiller kundernes (og medarbejdernes) velvære en meget stor rolle. Dette påvirkes i høj grad af det generelle indeklima. Vi hjælper dig med at finde en behagelig løsning.
I forretningskæder spiller kundernes (og medarbejdernes) velvære en meget stor rolle. Dette påvirkes i høj grad af det generelle indeklima. Vi hjælper dig med at finde en behagelig løsning.

Beregning af omkostningseffektivitet

 

Downloads

 

Produkter til dit projekt

Lettelse af arbejdet som følge af kompetent rådgivning

 

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet

 

Til enhver løsning tilbyder Kampmann de passende produkter

Ved byggeri af forretningskæder lægges særlig stor værdi på omkostningseffektiviteten. Byggeriet skal planlægges effektivt og samtidig være prisbilligt. Vi hjælper dig med at tage højde for dette aspekt.Ved byggeri af forretningskæder lægges særlig stor værdi på omkostningseffektiviteten. Byggeriet skal planlægges effektivt og samtidig være prisbilligt. Vi hjælper dig med at tage højde for dette aspekt.
Ved byggeri af forretningskæder lægges særlig stor værdi på omkostningseffektiviteten. Byggeriet skal planlægges effektivt og samtidig være prisbilligt. Vi hjælper dig med at tage højde for dette aspekt.