Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Kirker og historiske bygninger

Kirker og historiske bygninger

Funktionel teknik diskret integreret.

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S

Uregelmæssig brug

 

Aktuelle bestemmelser

Garanteret energieffektivitet og besparelse også ved uregelmæssig brug

 

Omfattende rådgivning i forbindelse med landespecifikke bestemmelser

Ved kirker og historiske bygninger vil der i planlægningen altid være fokus på varme-, køle- og ventilationssystemernes effektivitet. Med vores knowhow sparer du tid og penge.Ved kirker og historiske bygninger vil der i planlægningen altid være fokus på varme-, køle- og ventilationssystemernes effektivitet. Med vores knowhow sparer du tid og penge.
Ved kirker og historiske bygninger vil der i planlægningen altid være fokus på varme-, køle- og ventilationssystemernes effektivitet. Med vores knowhow sparer du tid og penge.
 
Ved planlægning af kirker og historiske bygninger står sikkerheden for gæsterne, medarbejderne og miljøet i højsædet. For at kunne garantere sikkerheden er der et stort antal aktuelle love, standarder og retningslinjer, der skal overholdes. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.Ved planlægning af kirker og historiske bygninger står sikkerheden for gæsterne, medarbejderne og miljøet i højsædet. For at kunne garantere sikkerheden er der et stort antal aktuelle love, standarder og retningslinjer, der skal overholdes. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.
Ved planlægning af kirker og historiske bygninger står sikkerheden for gæsterne, medarbejderne og miljøet i højsædet. For at kunne garantere sikkerheden er der et stort antal aktuelle love, standarder og retningslinjer, der skal overholdes. Den del af arbejdet overtager vi for dig på kompetent vis.

Placeringskoncept

 

Individuelle løsninger

Optimal anvendelse af rummene

 

Passende systemer til alle historiske bygninger

I forbindelse med kirker og historiske bygninger bør de enkelte aggregatkomponenter anvendes så effektivt som muligt for at opnå en optimal rumudnyttelse. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde det passende udstyr.I forbindelse med kirker og historiske bygninger bør de enkelte aggregatkomponenter anvendes så effektivt som muligt for at opnå en optimal rumudnyttelse. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde det passende udstyr.
I forbindelse med kirker og historiske bygninger bør de enkelte aggregatkomponenter anvendes så effektivt som muligt for at opnå en optimal rumudnyttelse. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde det passende udstyr.
 
De forskellige typer historiske bygninger har helt forskellige udgangssituationer og særlige forhold, der skal tages højde for ved planlægningen af varme-, køle- og ventilationsløsningen. Vi finder en individuel produktløsning til hver eneste bygning.De forskellige typer historiske bygninger har helt forskellige udgangssituationer og særlige forhold, der skal tages højde for ved planlægningen af varme-, køle- og ventilationsløsningen. Vi finder en individuel produktløsning til hver eneste bygning.
De forskellige typer historiske bygninger har helt forskellige udgangssituationer og særlige forhold, der skal tages højde for ved planlægningen af varme-, køle- og ventilationsløsningen. Vi finder en individuel produktløsning til hver eneste bygning.

Regulering af luftfugtigheden

 

Bevarelse af bygninger

Undgåelse af skader ved hjælp af korrekt luftfugtighed

 

Hensyntagen til bygningsfredning og eksisterende bygninger

I kirker og historiske bygninger er reguleringen af luftfugtigheden i bygninger enormt vigtig for ikke at beskadige det følsomme interiør. Vi ved, hvilke måleværdier der skal overholdes i de enkelte bygninger og giver dig omfattende rådgivning.I kirker og historiske bygninger er reguleringen af luftfugtigheden i bygninger enormt vigtig for ikke at beskadige det følsomme interiør. Vi ved, hvilke måleværdier der skal overholdes i de enkelte bygninger og giver dig omfattende rådgivning.
I kirker og historiske bygninger er reguleringen af luftfugtigheden i bygninger enormt vigtig for ikke at beskadige det følsomme interiør. Vi ved, hvilke måleværdier der skal overholdes i de enkelte bygninger og giver dig omfattende rådgivning.
 
Nogle kirker og historiske bygninger har en bygningsstruktur, som absolut skal bevares ved renovering af bygningen. For at sikre dette giver vi dig kompetent rådgivning til valg og placering af de passende varme-, køle- og ventilationsaggregater.Nogle kirker og historiske bygninger har en bygningsstruktur, som absolut skal bevares ved renovering af bygningen. For at sikre dette giver vi dig kompetent rådgivning til valg og placering af de passende varme-, køle- og ventilationsaggregater.
Nogle kirker og historiske bygninger har en bygningsstruktur, som absolut skal bevares ved renovering af bygningen. For at sikre dette giver vi dig kompetent rådgivning til valg og placering af de passende varme-, køle- og ventilationsaggregater.

Skjulte aggregater

 

Enkel betjening

Visuel integrering i helheden

 

Intuitiv håndtering også for uerfarne brugere

Ved historiske bygninger bør det autentiske helhedsindtryk ikke ødelægges af moderne, visuelt påfaldende teknik. Vi sørger for, at de tekniske aggregater passer optimalt ind i omgivelserne og bidrager til et harmonisk helhedsbillede.Ved historiske bygninger bør det autentiske helhedsindtryk ikke ødelægges af moderne, visuelt påfaldende teknik. Vi sørger for, at de tekniske aggregater passer optimalt ind i omgivelserne og bidrager til et harmonisk helhedsbillede.
Ved historiske bygninger bør det autentiske helhedsindtryk ikke ødelægges af moderne, visuelt påfaldende teknik. Vi sørger for, at de tekniske aggregater passer optimalt ind i omgivelserne og bidrager til et harmonisk helhedsbillede.
 
Kirkepersonale og museumsfolk har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter på trods af den høje kvalitet og de omfattende funktioner er lette af forstå og intuitive at betjene.Kirkepersonale og museumsfolk har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter på trods af den høje kvalitet og de omfattende funktioner er lette af forstå og intuitive at betjene.
Kirkepersonale og museumsfolk har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Det er ikke noget problem med vores systemer, da vores produkter på trods af den høje kvalitet og de omfattende funktioner er lette af forstå og intuitive at betjene.

Downloads

 

Vores produkter til dit projekt

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet

 

Til enhver løsning tilbyder Kampmann de passende produkter