Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Kontor- og administrationsbygninger

Kontor- og administrationsbygninger

Det perfekte arbejdsklima ved hjælp af fleksible løsninger.

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S

Fokus på køling

 

Specialløsninger

Med Kampmann kan du holde hovedet koldt!

 

Individuelle specialfremstillinger til usædvanlige ønsker

Takket være den stadige videreudvikling af isoleringsteknikken falder varmelasterne, hvilket får kølingen til at rykke i fokus ved planlægningen. Vores innovative løsninger til energieffektive kølesystemer hjælper dig med denne udfordring.Takket være den stadige videreudvikling af isoleringsteknikken falder varmelasterne, hvilket får kølingen til at rykke i fokus ved planlægningen. Vores innovative løsninger til energieffektive kølesystemer hjælper dig med denne udfordring.
Takket være den stadige videreudvikling af isoleringsteknikken falder varmelasterne, hvilket får kølingen til at rykke i fokus ved planlægningen. Vores innovative løsninger til energieffektive kølesystemer hjælper dig med denne udfordring.
 
Individuelle specialfremstillinger til usædvanlige ønsker - en perfekt tilpasning til de bygningsmæssige forhold.Individuelle specialfremstillinger til usædvanlige ønsker - en perfekt tilpasning til de bygningsmæssige forhold.
Individuelle specialfremstillinger til usædvanlige ønsker - en perfekt tilpasning til de bygningsmæssige forhold.

Referencer

 

Teknisk dokumentation

Kvalitet og erfaring lønner sig

 

Omfattende dokumenter giver størst mulig aflastning

Den knowhow, vi har tilegnet os gennem de seneste 40 år inden for kontor- og administrationsbygninger, anvender vi gerne til din fordel. Vores succes betyder en høj grad af sikkerhed for dig.Den knowhow, vi har tilegnet os gennem de seneste 40 år inden for kontor- og administrationsbygninger, anvender vi gerne til din fordel. Vores succes betyder en høj grad af sikkerhed for dig.
Den knowhow, vi har tilegnet os gennem de seneste 40 år inden for kontor- og administrationsbygninger, anvender vi gerne til din fordel. Vores succes betyder en høj grad af sikkerhed for dig.
 
Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.
Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.

Pladsbesparelse

 

Storrumskontor vs. enkeltmandskontor

Større areal med effektiv rumudnyttelse

 

Forskellige krav, skræddersyede løsninger

Ved udformningen af kontor- og administrationsbygninger skal den plads, der er til rådighed, udnyttes så effektivt som muligt. Vores varme-, køle- og ventilationsanlæg kan tilpasses fleksibelt til bygningskonceptet og optager ikke unødig plads.Ved udformningen af kontor- og administrationsbygninger skal den plads, der er til rådighed, udnyttes så effektivt som muligt. Vores varme-, køle- og ventilationsanlæg kan tilpasses fleksibelt til bygningskonceptet og optager ikke unødig plads.
Ved udformningen af kontor- og administrationsbygninger skal den plads, der er til rådighed, udnyttes så effektivt som muligt. Vores varme-, køle- og ventilationsanlæg kan tilpasses fleksibelt til bygningskonceptet og optager ikke unødig plads.
 
De krav, storrumskontorer stiller til planlægningen, adskiller sig tydeligt fra de krav, enkeltmandskontorer stiller. Det har naturligvis også konsekvenser for planlægningen af det tekniske bygningsudstyr. Med vores fleksible udstyr finder du det passende anlæg til alle rum.De krav, storrumskontorer stiller til planlægningen, adskiller sig tydeligt fra de krav, enkeltmandskontorer stiller. Det har naturligvis også konsekvenser for planlægningen af det tekniske bygningsudstyr. Med vores fleksible udstyr finder du det passende anlæg til alle rum.
De krav, storrumskontorer stiller til planlægningen, adskiller sig tydeligt fra de krav, enkeltmandskontorer stiller. Det har naturligvis også konsekvenser for planlægningen af det tekniske bygningsudstyr. Med vores fleksible udstyr finder du det passende anlæg til alle rum.

Stand alone-løsning

 

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Fleksibel integrering i bygningsautomationskoncepter

 

Afgørende fordele også ved udskiftning af lejer

Ved planlægningen af kontor- og administrationsbygninger er det en uundværlig bestanddel allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.Ved planlægningen af kontor- og administrationsbygninger er det en uundværlig bestanddel allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.
Ved planlægningen af kontor- og administrationsbygninger er det en uundværlig bestanddel allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.
 
Ved kontor- og administrationsbygninger sker det af og til, at der kommer nye lejere. Vores fleksible allround-løsninger kan tilpasses forskellige anvendelsesforhold og er derfor perfekt egnede til dette område.Ved kontor- og administrationsbygninger sker det af og til, at der kommer nye lejere. Vores fleksible allround-løsninger kan tilpasses forskellige anvendelsesforhold og er derfor perfekt egnede til dette område.
Ved kontor- og administrationsbygninger sker det af og til, at der kommer nye lejere. Vores fleksible allround-løsninger kan tilpasses forskellige anvendelsesforhold og er derfor perfekt egnede til dette område.

Vores produkter til dit projekt

 

Downloads

Til enhver løsning tilbyder Kampmann det passende produkt

 

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet