Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Opholdsrum og udestuer

Opholdsrum og udestuer

Løsninger, der giver ekstra velvære!

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S
 

 

Indeklima

 

Energieffektivitet

Velvære med Kampmann

 

Energibesparende systemer til økonomisk fordelagtige løsninger

Opholdsrum og udestuer skal være steder, hvor beboerne kan slappe af. Her spiller det generelle indeklima en afgørende rolle. Hos Kampmann kender vi de særlige forhold, der gør sig gældende ved dette anvendelsesområde, og giver dig gerne omfattende rådgivning. Opholdsrum og udestuer skal være steder, hvor beboerne kan slappe af. Her spiller det generelle indeklima en afgørende rolle. Hos Kampmann kender vi de særlige forhold, der gør sig gældende ved dette anvendelsesområde, og giver dig gerne omfattende rådgivning. 
Opholdsrum og udestuer skal være steder, hvor beboerne kan slappe af. Her spiller det generelle indeklima en afgørende rolle. Hos Kampmann kender vi de særlige forhold, der gør sig gældende ved dette anvendelsesområde, og giver dig gerne omfattende rådgivning. 
 
Energieffektiviteten spiller også en afgørende rolle ved planlægningen af opholdsrum og udestuer. Her hjælper vi dig med vores omfattende knowhow.Energieffektiviteten spiller også en afgørende rolle ved planlægningen af opholdsrum og udestuer. Her hjælper vi dig med vores omfattende knowhow.
Energieffektiviteten spiller også en afgørende rolle ved planlægningen af opholdsrum og udestuer. Her hjælper vi dig med vores omfattende knowhow.

Rådgivning på stedet

 

Specialløsninger

Hjælp gennem landsdækkende service i form af rådgivning på stedet

 

Individuel tilpasning til enhver byggestil

De store krav, der stilles til opholdsrum og udestuer, betyder, at der er behov for en særlig rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.De store krav, der stilles til opholdsrum og udestuer, betyder, at der er behov for en særlig rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.
De store krav, der stilles til opholdsrum og udestuer, betyder, at der er behov for en særlig rådgivningsindsats i forhold til håndværkerne. Som direkte samarbejdspartner på stedet holder vi din ryg fri.
 
Bygningsstrukturerne i opholdsrum og udestuer følger oftest ikke noget ensartet mønster. Ved behov kan vi med vores fleksible specialfremstillede produkter levere det passende produkt til selv meget usædvanlige ønsker.Bygningsstrukturerne i opholdsrum og udestuer følger oftest ikke noget ensartet mønster. Ved behov kan vi med vores fleksible specialfremstillede produkter levere det passende produkt til selv meget usædvanlige ønsker.
Bygningsstrukturerne i opholdsrum og udestuer følger oftest ikke noget ensartet mønster. Ved behov kan vi med vores fleksible specialfremstillede produkter levere det passende produkt til selv meget usædvanlige ønsker.

Pladsbesparelse

 

Enkel betjening

Effektiv rumudnyttelse med passende design

 

Intuitiv håndtering også for uerfarne brugere

I opholdsrum og udestuer bør den i forvejen begrænsede plads ikke begrænses yderligere af tekniske aggregater. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde det passende udstyr.I opholdsrum og udestuer bør den i forvejen begrænsede plads ikke begrænses yderligere af tekniske aggregater. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde det passende udstyr.
I opholdsrum og udestuer bør den i forvejen begrænsede plads ikke begrænses yderligere af tekniske aggregater. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde det passende udstyr.
 
Privatpersoner har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Vores produkter er enkle og intuitive at betjene - også for uerfarne brugere - og de imponerer med stor brugervenlighed.Privatpersoner har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Vores produkter er enkle og intuitive at betjene - også for uerfarne brugere - og de imponerer med stor brugervenlighed.
Privatpersoner har ofte ikke den nødvendige faglige viden til at kunne håndtere komplicerede aggregater. Vores produkter er enkle og intuitive at betjene - også for uerfarne brugere - og de imponerer med stor brugervenlighed.

Gennemsigtighed i omkostningerne

 

Downloads

 

Vores produkter til dit projekt

Overskuelige og præcise tilbud til ethvert budget

 

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet

 

Til enhver løsning tilbyder Kampmann de passende produkter

Byggeprojekter til private slutkunder er i de fleste tilfælde bundet til et fast budget, hvilket gør gennemsigtigheden i omkostningerne til de tekniske anlæg til en vigtig faktor. Tilfredse kunder med Kampmann ved din side!Byggeprojekter til private slutkunder er i de fleste tilfælde bundet til et fast budget, hvilket gør gennemsigtigheden i omkostningerne til de tekniske anlæg til en vigtig faktor. Tilfredse kunder med Kampmann ved din side!
Byggeprojekter til private slutkunder er i de fleste tilfælde bundet til et fast budget, hvilket gør gennemsigtigheden i omkostningerne til de tekniske anlæg til en vigtig faktor. Tilfredse kunder med Kampmann ved din side!