Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Udstillings- og salgslokaler

Udstillings- og salgslokaler

Den bedste præsentation ved hjælp af individuelle løsninger.

Hudevad A/S Hudevad A/S
Hudevad A/S

Pladsbesparelse

 

Center vs. enkeltrum

Effektiv rumudnyttelse med passende design

 

Samme formål, forskellige betingelser

I udstillings- og salgslokaler bør den i forvejen begrænsede plads ikke blive begrænset yderligere af tekniske aggregater. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde de passende systemvarianter.I udstillings- og salgslokaler bør den i forvejen begrænsede plads ikke blive begrænset yderligere af tekniske aggregater. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde de passende systemvarianter.
I udstillings- og salgslokaler bør den i forvejen begrænsede plads ikke blive begrænset yderligere af tekniske aggregater. I vores sortiment kan du til alle objekter altid finde de passende systemvarianter.
 
Udstillings- og salgslokaler stiller alt efter størrelse og anvendelsesformål meget forskellige krav til varme-, køle- og ventilationssystemerne. Vi har de rigtige komponenter og den passende knowhow til at kunne hjælpe dig.Udstillings- og salgslokaler stiller alt efter størrelse og anvendelsesformål meget forskellige krav til varme-, køle- og ventilationssystemerne. Vi har de rigtige komponenter og den passende knowhow til at kunne hjælpe dig.
Udstillings- og salgslokaler stiller alt efter størrelse og anvendelsesformål meget forskellige krav til varme-, køle- og ventilationssystemerne. Vi har de rigtige komponenter og den passende knowhow til at kunne hjælpe dig.

Funktionsområder

 

Energieffektivitet

Specifikke løsninger

 

Energibesparende systemer til økonomisk fordelagtige løsninger

De enkelte funktionsområder i rummene stiller meget forskellige krav til planlæggeren, og disse krav skal betragtes hver for sig. Vi kender disse forskelle og hjælper med at opnå et optimalt samspil mellem varme-, køle- og ventilationsanlæggene.De enkelte funktionsområder i rummene stiller meget forskellige krav til planlæggeren, og disse krav skal betragtes hver for sig. Vi kender disse forskelle og hjælper med at opnå et optimalt samspil mellem varme-, køle- og ventilationsanlæggene.
De enkelte funktionsområder i rummene stiller meget forskellige krav til planlæggeren, og disse krav skal betragtes hver for sig. Vi kender disse forskelle og hjælper med at opnå et optimalt samspil mellem varme-, køle- og ventilationsanlæggene.
 
Nu om dage er der et særligt fokus på energieffektivitet ved al planlægning – naturligvis også ved udstillings- og salgslokaler. Med vores knowhow sparer du tid og penge.Nu om dage er der et særligt fokus på energieffektivitet ved al planlægning – naturligvis også ved udstillings- og salgslokaler. Med vores knowhow sparer du tid og penge.
Nu om dage er der et særligt fokus på energieffektivitet ved al planlægning – naturligvis også ved udstillings- og salgslokaler. Med vores knowhow sparer du tid og penge.

Indeklima

 

ALL-IN-pakke

Ekstra velvære til kunder og medarbejdere

 

Reguleringsteknik med superlet brugerstyring

I udstillings- og salgsrum spiller kundernes (og medarbejdernes) velvære en meget stor rolle. Dette påvirkes i høj grad af det generelle indeklima. Vi hjælper dig med at finde en behagelig løsning.I udstillings- og salgsrum spiller kundernes (og medarbejdernes) velvære en meget stor rolle. Dette påvirkes i høj grad af det generelle indeklima. Vi hjælper dig med at finde en behagelig løsning.
I udstillings- og salgsrum spiller kundernes (og medarbejdernes) velvære en meget stor rolle. Dette påvirkes i høj grad af det generelle indeklima. Vi hjælper dig med at finde en behagelig løsning.
 
Ved planlægningen af udstillings- og salgslokaler er det en uundværlig bestanddel allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.Ved planlægningen af udstillings- og salgslokaler er det en uundværlig bestanddel allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.
Ved planlægningen af udstillings- og salgslokaler er det en uundværlig bestanddel allerede på forhånd at fastlægge et koncept til reguleringsteknisk integration af varme-, køle- og ventilationsanlæg i den planlagte bygningsdrift.

Teknisk dokumentation

 

Referencer

Omfattende dokumenter giver størst mulig aflastning

 

Kvalitet og erfaring lønner sig

Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.
Ud over omfattende rådgivning og planlægning af varme-, køle- og ventilationsanlæg stiller vi efter ønske masser af dokumentation til rådighed, så du ikke blot bliver hjulpet og støttet bedst muligt i dit arbejde, men også aflastes mærkbart.
 
Virksomheden Kampmann har eksisteret i mange år og således tilegnet sig omfattende ekspertise inden for området udstillings- og salgslokaler – hvilket kommer dig til gode. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.Virksomheden Kampmann har eksisteret i mange år og således tilegnet sig omfattende ekspertise inden for området udstillings- og salgslokaler – hvilket kommer dig til gode. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.
Virksomheden Kampmann har eksisteret i mange år og således tilegnet sig omfattende ekspertise inden for området udstillings- og salgslokaler – hvilket kommer dig til gode. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.

Downloads

 

Vores produkter til dit projekt

Kataloger, monteringsvejledninger, prislister og andet

 

Til enhver løsning tilbyder Kampmann det passende produkt