Produktet er gemt på
huskesedlen.
Klik på symbolet til højre i menupunktet Produkter for at komme ind på huskesedlen.

Virksomheden Kampmann har eksisteret i mange år og således tilegnet sig omfattende ekspertise inden for området udstillings- og salgslokaler – hvilket kommer dig til gode. Oplev ved selvsyn kvaliteten af vores arbejde.

I referencerne kan du se, at vi indstiller os på forholdene på stedet fra sag til sag og finder optimale løsninger på alle krav til varme-, køle- og ventilationstekniske aggregater.

 

Vores referencer viser tydeligt, hvordan de tekniske aggregater visuelt tilpasser sig rummene og samtidig giver den nødvendige sikkerhed. Vores produkter er ikke blot effektive, de tilpasser sig også optimalt til de lokale forhold og bliver ét med deres omgivelser.

 

For at du og din kunde kan få et indtryk af kvaliteten af vores arbejde, vil vi som ekstra service gerne etablere kontakt mellem dig og kontaktpersonerne hos vores referenceprojekter og på forespørgsel endda give dig mulighed for eventuelt at besigtige de allerede realiserede projekter på stedet.

 

Vil du gerne se mere? Få et overblik over vores referencer ved hjælp af yderligere projektspecifikke oplysninger og fotos.